COMPETENȚĂ ANTREPRENORIALĂ

curs online

Curs de inițiere

COMPETENȚĂ ANTREPRENORIALĂ

În lumea afacerilor dinamice de astăzi, competența antreprenorială reprezintă un atribut esențial pentru prosperitate și evoluție. Antreprenorii de succes sunt acei vizionari care, printr-un amestec de cunoștințe, abilități și atitudini, schimbă regula jocului și transformă posibilitățile în realități palpabile. Prin urmare, dezvoltarea acestei competențe nu este doar benefică, ci esențială pentru cei ce aspiră către un viitor strălucit în antreprenoriat.

  • Taxa de participare:

    1000 lei (scutit de TVA)
  • Perioadă derulare curs:

    18.11–13.12.2024
  • Dată examen:

    13.12.2024
  • Durata cursului:

    60 de ore
    – 20 de ore pregătire teoretică
    – 40 de ore activitate practică
    Nr. credite transferabile: 4
  • Condiții minime de participare:

    Studii medii și studii superioare
  • Abilități specifice:

  • Nr. referință Catalog electronic SICAP/SEAP:

    43/CPV 80530000-8
  • Modalități de plată

    integral sau în 2 rate (prima rată înainte de începerea cursului) în conturile: RO22BRDE445SV12240144450 deschis la BRD sucursala TRIUMF    sau RO15TREZ7005069XXX002417 deschis la Trezoreria Operativă a Mun.București

Dobândirea cunoștințelor și abilităților necesare unui antreprenor pentru a deschide și conduce o firmă:

  • identificarea oportunităților de afaceri
  • analizarea pieței, a concurenței și a clienților
  • elaborarea planului de marketing și stabilirea strategiei de marketing
  • întocmirea planului de afaceri,
  • organizarea și gestionarea resurselor

Cursurile de competență antreprenorială vor acoperi o varietate de subiecte, printre care:

  • Fundamentele antreprenoriatului
  • Identificarea și analiza oportunităților de piață
  • Planificarea afacerii și modelarea de business
  • Strategii de marketing și vânzări
  • Gestionarea financiară și a resurselor
  • Leadership și managementul echipei
  • Inovație și dezvoltarea de noi produse/servicii
  • Asigurarea sustenabilității afacerii