Întrebări frecvente

Am redactat o listă a întrebărilor cele mai frecvente legate de cursurile noastre. Dacă nu găsești raspunsul potrivit ne poți trimite un mesaj!

  Acest formular folosește Akismet ca să reducă spamul. Află cum sunt procesate datele tale.

  • CUM SE REALIZEAZĂ ÎNSCRIEREA LA CURSURI?

   În secțiunea ”Înscriere online” sunt enumerate toate documentele necesare întocmirii dosarului de cursant. Înscrierea la curs se poate realiza prin una din cele trei variante menționate mai jos:

   • –  online direct de pe site, urmând pașii necesari pentru încărcarea documentelor;
   • – transmiterea documentelor scanate, pe adresa de email cursuri@ici.ro, cu menționarea cursului solicitat:
   • –   direct la sediul INCDI – ICI București: B-dul. Mareșal Averescu, nr. 8-10, sector 1, București

   Înscrierea la curs se consideră finalizată în momentul transmiterii dovezii de plată (integral sau prima rată) înainte de prima zi de curs.

  • CARE SUNT MODALITĂȚILE DE PLATĂ?

   Taxa se plătește în lei, integral sau în 2 rate egale (prima rată înainte de începerea cursului, iar diferența până la finalizarea cursului).

   Plata se efectuează în contul RO22BRDE445SV12240144450 deschis la BRD sucursala TRIUMF sau în contul RO15TREZ7005069XXX002417 deschis la Trezoreria Operativă a Mun.București.

  • EXISTĂ ȘI ALTE COSTURI ÎN AFARĂ DE TAXA DE PARTICIPARE LA CURS?

   Nu există alte costuri ascunse de care să nu fiți anunțat încă din primul moment. Suportul de curs și consumabilele sunt incluse în taxa de participare. Nu se percepe taxă pentru susținerea examenului de finalizare sau pentru  eliberarea diplomei.

  • TREBUIE SĂ VIN CU LAPTOPUL PERSONAL LA CURS?

   În cazul cursurilor organizate la sediul ICI – București fiecare cursant va avea la dispoziție o stație de lucru ( calculator/laptop).

   În cazul cursurilor organizate on-line, fiecare cursant se va asigura că dispune de mijloacele tehnice necesare participării.

  • CUM SE VA DESFĂȘURA EXAMENUL FINAL?

   Cursul se finalizează cu un examen de absolvire, care constă în rezolvarea unui test grilă și prezentarea în fața comisiei de evaluare a unui proiect elaborat pe durata desfășurării cursului.

  • CE DOCUMENTE SE ELIBEREAZĂ LA TERMINAREA CURSULUI?

   Cursuri autorizate de către Comisia de Autorizare a Furnizorilor de Formare Profesională a Adulţilor

   La finalizarea cursului se eliberează un certificat de absolvire sub titulatura Ministerului Muncii și Protecției Sociale și a Ministerului Educației și Cercetării, însoțit de un supliment descriptiv care atestă competențele dobândite. Certificatul de absolvire este recunoscut în țară de cele două ministere menționate și este recunoscut internațional prin apostilare sau supralegalizare.

   Cursuri de perfecționare elaborate de către specialiști ai INCDI – ICI București

   La finalizarea cursului se eliberează o diplomă de absolvire sub titulatura INCDI – ICI București.

  • DE UNDE ȘI ÎN CE ZILE SE RIDICĂ DIPLOMELE?

   Certificatele/Diplomele de absolvire se ridică, personal, de la sediul INCDI – ICI București (Bulevardul Mareșal Alexandru Averescu 8-10, sector 1), potrivit următorului program:

   • luni – joi: 1000-1500
   • vineri: 1000 – 1300

   Absolvenții vor fi anunțați prin email, perioada în care pot ridica documentele de absolvire.

  • POATE ALTCINEVA SĂ RIDICE DIPLOMA ÎN NUMELE MEU?

   Ridicarea documentelor de absolvire de către o altă persoană decât absolventul, se face numai în baza unei procuri notariale speciale (în original), însoțită de actul de identitate al persoanei împuternicite să ridice documentele.